Veel gestelde vragen

Is mijn retour verzending door Jewellery-XL ontvangen?
U krijgt vanzelf een bevestig-s email dat wij de retour zending in goede orde hebben ontvangen. U ontvangt deze bevestig-s email binnen 14 werkdagen na ontvangst van de retourzending. Tip; bewaar u retourbewijs tot u van ons een bevestig-s email heeft ontvangen.

De bestelling is geretourneerd, binnen hoeveel dagen krijg ik mijn aankoopbedrag terug?
U ontvangt uw aankoopbedrag (exclusief retourkosten) zo snel mogelijk, doch uiterlijk binnen 14 dagen na ontvangst van de herroepingsmededeling. Echter mag Jewellery-XL wachten met terugbetalen totdat de artikelen zijn ontvangen, of aantoning van bewijs dat u het heeft opgestuurd.

Kan ik meerdere bestellingen in een retour samenvoegen?
Ja, dit is mogelijk. Voeg wel de pakbonnen wel van alle geretourneerde artikelen in het pakket.

Mag ik mijn sale artikel retourneren?
U kunt uw sale artikel retourneren, als het artikel in artikel staat is en de verpakking ongeopend is gebleven en de sieraden in verband met hygiëne niet gedragen zijn.

Help ik ben mijn pakbon kwijt, wat nu?
U kunt info@jewellery-XL.nl een mail sturen met de vraag of wij een modelformulier kunnen mailen. Eventueel kunt u ook de factuur die u van ons heeft ontvangen uitprinten en toevoegen bij de retourzending. Het is van belang dat ordernummer duidelijk vermeld staat.

Belangrijke mededeling van MyParcel
Het is drukker dan normaal bij MyParcel door personeel te kort. Sommige pakketten zijn langer onderweg. We werken er hard aan alles zo snel mogelijk te bezorgen.

Feestdagen
In verband met drukte door feestdagen, kan het zijn dat bezorging door MyParcel langer duurt houdt hier extra rekening mee.

Vragen of opmerkingen?
Heeft u vragen over uw bestelling, mail ons gerust info@jewellery-XL.nl. Wij helpen u graag verder.

Betalen
Betalen bij Jewellery-XL is 100% veilig en gemakkelijk. Bij Jewellery-XL accepteren wij de volgende betaalmethoden:

  • IDEAL
  • PayPal
  • Creditcard

Om u als klant van betrouwbaarheid en veiligheid te garanderen werken we met onze partner Mollie voor afhandelingen van de betalingen. Door Mollie te gebruiken kunt u uw transactie veilig verrichten en bent u beschermd tegen online fraude. Om u veiligheid te garanderen en beschermen tegen online fraude.

BTW 21%
Alle genoemde prijzen zijn inclusief 21% BTW.

Betaling lukt niet
Het kan natuurlijk gebeuren dat de betaling niet lukt.

Een aantal tips die u kunnen helpen

  • Kies een andere betaalwijze
  • Voer de bestelling op een ander apparaat uit
  • Plaats een bestelling via een andere webbrowser
  • Lukt de betaling nog niet, dan kunt u contact opnemen met onze klantenservice. Wij helpen u graag verder via info@jewellery-XL.nl
Winkelwagen
Scroll naar boven